|  inloggen  |
AMC Bacchus Afbeelding 1 AMC Bacchus Afbeelding 2 AMC Bacchus Afbeelding 3 AMC Bacchus Afbeelding 4
AANSTAANDE EVENEMENTEN:


LIDMAATSCHAPIn 1979 is de Akersloter Motor Club Bacchus opgericht door een hechte vriendenclub. De oprichting van AMC Bacchus was een antwoord op Motorclub ’t Pontje, dat voornamelijk uit ouderen bestond. De nieuwe club was jong en snel, toerde veel op zondag en bezocht vaak motorraces.

Na ongeveer een half jaar bestond de club al uit zo’n 22 leden. Ook het eerste clubblad ‘de Uitlaatklep’ van twee kantjes verscheen. Na ongeveer 10 jaar telde de club 46 leden en nu na 35 jaar, is het aantal tot 120 gestegen. De Bacchus leden komen voornamelijk uit Akersloot en omgeving.

Van 1980 tot 1989 werd er ieder jaar in het Paasweekend een groot motortreffen georganiseerd; het Molentreffen. Vanaf 1990 is dit weekend kleiner van opzet en heet nu ‘Happy weekend’. Ieder jaar komen onze vrienden uit Denemarken en Engeland en op eerste Paasdag wordt een toertocht gereden.

Er is ook al heel wat jaren een clubweekend. De laatste jaren wordt dit gehouden in België en sinds 2012 in de Duitse Eifel, onder het motto VEEL MOTORRIJDEN en altijd BEREGEZELLIG.

AMC Bacchus is een motorclub zonder verplichtingen. Een clubhuis is er niet, maar als alternatief is er “clubcafe” Bar ’t Achterom. Om iedereen op de hoogte te houden van de activiteiten en reisverhalen, worden die op de website gepubliceerd. Hiermee is het clubblad in 2014 voor het laatst verschenen.

De leeftijd van de leden ligt tussen de 18 en 65 jaar en er wordt op allerlei motoren gereden. AMC Bacchus probeert het motorrijden steeds zo positief mogelijk te stimuleren. Mede daardoor zijn er in Akersloot zoveel motorrijders.

C O N T R I B U T I E
 
Lidmaatschap met automatische incasso: € 25,00
Lidmaatschap zonder incasso: € 27,50
2 of meer rijdende leden
op 1 huisadres:
€ 50,00
Proefleden (6 mnd): € 14,00
Donateurs: € 12,00
Advertenties in overleg met bestuur  Bankrekeningnummer:

NL71 RABO 0300 9659 15
t.a.v. A.M.C. Bacchus Akersloot

Opzeggingen dienen uitsluitend schriftelijk te gebeuren bij de penningsmeester


Heeft u nog vragen?
Klik dan hier en vul ons contactformulier in

Wilt u direct uw machtiging regelen ?
Klik hier voor uw machtigingsformulier


 

BESTUUR

 


Sam
Voorzitter

Ron
Plv. voorzitter

 
Jo
Secretaris

Fred T.
Penningmeester

 
 
Gert
Toercommissie

 
Vacature
Alg. bestuurslid

 
Vacature
Alg. bestuurslid